Casa se vende/se alquila, Érd

Página principal » Casa se vende/se alquila, Érd » Casa se vende/se alquila, Érd

129 000 000 Ft

€327 619
Datos del anunciante

Cséri Katalin

Escribir mensaje
El mensaje deberá contener como mínimo 10 letras.
Descripción

Texto traducido

Texto original
Érd Parkváros frekventált részén kínáljuk megvételre ezt a 198 négyzetméter lakóterületű, kétszintes, kellemes hangulatú ingatlant. Az épület a kilencvenes években épült, elosztása rendkívül praktikus, nagy, tágas, élhető terek, nagyon jó arányok és térkialakítások. Földszint 122.21 +20 négyzetméter terasz, emelet: 73,46 négyzetméter. A földszinten kapott helyet egy nagy nappali és étkező, tágas konyha, vendégszoba, fürdő és egy déli fekvésű terasz. A nappaliban kandalló növeli téli hidegben a komfortérzetet. Az emeleti szinten került kialakításra 3 szoba, gardrób és fürdő. Fűtése gázcirkó, radiátoros hőleadókkal, valamint hűtő-fűtő klíma.
A telek 1026 négyzetméter összterületű, sík, a szomszédoktól szeparált, gyümölcsfákkal, cserjékkel beültetett. Parkolás 2 gépkocsi számára az önálló garázsban és 2 autónak felszíni beálló.
Ha ez az egyedi ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: HZ098254

Datos de (tipo)

198 metro cuadrado

1 024 metro cuadrado

normal

Casa unifamiliar

Ladrillo

Caldera de gas

Gas

Con todo tipo de comodidades

De 21-50 años

no está facilitado

Planta baja

no está facilitado

Mapa