Casa se vende/se alquila, Budapest III distrito

Página principal » Casa se vende/se alquila, Budapest III distrito » Casa se vende/se alquila, Budapest III distrito

299 000 000 Ft

€756 847
Datos del anunciante

Zalai Mónika

Escribir mensaje
El mensaje deberá contener como mínimo 10 letras.
Descripción

Texto traducido

Texto original
TESTVÉRHEGYEN, EGYEDI TERVEZÉSŰ 400NM CSALÁDI HÁZ ELADÓ 1639 NM TELEKKEL!Ha igazán intim, nyugodt, madárcsicsergéses otthonra vágyna a III. kerületben ne keressen tovább!

Akár befektetésnek, vállalkozásnak is tökéletes, magán óvoda, bölcsőde részére, baba úszásra, klinikának.... Bővíthető társasházzá is.
Ez a különleges kialakítású ingatlan, mindenben eltér a megszokottnál.
Egy nyeles telken helyezkedik el, saját szervíz úttal. Teljesen zárt részen, mégis a budai villák között, tető térről panorámával.

Az utcáról nem látni, nem is lehet hallani, tényleg annyira elszeparált részen helyezkedik el, hogy nem is gondolnánk, hogy a Testvérhegyi útról ilyen csodás családi ház nyílik.
Az ingatlan a nyugalom szigete, Pest legtisztább levegőjű részén, sündisznók, mókusok, kismadarak a kert állandó lakói.Gondozott, különleges zöld kert, óriási fákkal és bokrokkal.
Hatalmas beltéri medence, vízforgatós, egy ponton szabályozható rendszerrel. Igazi kuriózum, speciális mozaik csempe, az alsó wellness rész külön gránitozva, 9,5X4,5m hosszúságú görög úszómedence, hatalmas oszlopokkal. (A medence kb 20 éve készült, de összesen 3 évet volt használva.)
A medence szintről a 60 nm-es teraszra léphetünk ki.
Az ingatlan jelenleg 2 szintes, de a tetőtér is alkalmas további szint építésére, beépíthetősége.
A 2000-es évek elején épült, kiváló minőségben. (gránit padlóburkolatok, minden ablakon redőny, minőségi csempék, egyedi olasz bútorok is megbeszélés alapján a vételár részét képezhetik)Udvaron 8 autó számára elegendő hely van belső udvari parkolásra, önálló zárt garázs a házban 2 autó számára.
Kívülről 10 cm-es grafit szigetelés, plusz dryvit és 2 rétegű üvegezéssel rendelkező nyílászárók biztosítják a hideg/ melegtől való szigetelést.
Az épület tetejére napelemes rendszert ki lehet építeni, hiszen minden irányból körbe süti a napfény. Így akár rezsi költsége 0 Ft is lehet.
Az ingatlan nappalija É-K, a szobák É-NY, valamint D-K fekvésűek, minden ablak a zöld udvarra nyílik. Belmagassága 2,88 m magas.
A családi ház egyedi kialakításának köszönhetően kb 200 nm földszinti részén van a lakó tér, az alagsorban a wellness rész, a garázs és akár szauna, konditerem részleg is kialakítható még.
Lent is található külön zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.A földszinti lakrészen 3 hatalmas szoba található, óriási nappali, több gardrób szoba, hatalmas 16nm-es fürdő (benne káddal és zuhanyzóval is), külön WC, hatalmas konyha, spajz.
Ha mégse lenne elég a földszinti rész az emelet is bármikor beépíthető.

Közművek közül minden van az ingatlanba, kivéve a csatorna. jelenleg emésztő gondoskodik róla, ami magán úton ürítendő.

Az ingatlan központi helyen helyezkedik el, autóval és BKV-vel is megközelíthető. (a 237 busz pár perc sétára található)A tégla ház fűtés tekintetében sok oldalú, a padlófűtés, valamint gáz cirkó fűtés is gondoskodik a melegről.

A fűtés költsége télen maximum havi 80.000 Ft volt, átlagosan kb havi 60.000 Ft. Szintenként külön kazán van.

Keressen bizalommal, le ne maradjon róla!

299000000 Ft

Referencia szám: HZ063494

Datos de (tipo)

400 metro cuadrado

1 639 metro cuadrado

normal

Casa unifamiliar

Ladrillo

Caldera de gas

Gas

No está facilitado

De 21-50 años

no está facilitado

Planta baja

no está facilitado

Mapa